Candy bar słodki stół

Cena wyjściowa z dostawą do 10 km:
min 20 osób 35 zł/os

• 20-50 osób od 33 zł/os
• 50-100 osób od 32 zł/os
• powyżej 100 osób od 30 zł/os

Na osobę wlicza się 3 sztuki słodkości. Proszę o kontakt w celu ustalenia ilości i rodzaju słodkości.

Aranżacja słodkiego stołu tj. dekoracja stołu wg życzenia indywidualnego, dostarczenie pater, słojów ect. DODATKOWO PŁATNE w zależności od miejsca dowozu oraz wielkości słodkiego stołu. Wyceniane indywidualnie! Zawsze wymagana jest kaucja zwrotna za patery!!
Powyżej 10 km koszt dowozu dodatkowo płatny.

Minimalne ilości podane w nawiasach dotyczą oferty własnej kompozycji z odbiorem osobistym w pracowni. Proszę o kontakt indywidualny w celu uzyskania cen.

MINI WYPIEKI
MINI TORCIKI
malutki torcik (fi 8 cm) o dowolnym smaku wybranym z listy smaków
(min. 5 szt.)

CUPCAKES (muffinki)
waniliowe, czekoladowe, cytrynowy piegus, szpinakowe, marchewkowe
dekorowane kremem (na bazie białej czekolady lub ciemnej czekolady)
(min. 12 szt.)

CUPCAKES w dekoracji cukrowej
waniliowe, czekoladowe, cytrynowy piegus, szpinakowe, marchewkowe
(min. 12 szt.)

BABECZKI W WAFLU
waniliowe, czekoladowe, cytrynowy piegus, szpinakowe, marchewkowe
Dekorowane kremem (min. 16 szt.)

MINI SERNICZKI
Sernik z prawdziwego twarogu z wykończeniem do wyboru mango, słony karmel, malina, czekolada (min. 12 szt.)

CAKE POPS lub MEGA POPS MAGNUM
czekoladowe kulki z ciasta w czekoladzie na patyczku (min. 20 szt.)

MAKARONIKI
lemon curd, biała czekolada, ciemna czekolada, karmelowe, after eight, oreo, nugat, pistacja, owocowe (min. 24 szt.)

PAVLOVA mini
z bitą śmietaną lub musem owocowym plus owoce, a’la daquas z bakaliami karmelem i czekoladą (min. 12 szt.)

PAVLOVA tort lub wieniec
z bitą śmietaną lub musem owocowym plus owoce, a’la daquas z bakaliami

ROGALIKI DROŻDŻOWE
z nadzieniem czekoladowym lub owocowym (min. 20 szt.)

DONUTS
amerykańskie pączki z dziurką (min. 15 szt.)

TARTELETKI mini na raz
karmel z porzeczką, cytryna z bezą, czekoladowe, owocowe z budyniem, mango z truskawką (min. 12 szt.)

CIEPŁE LODY
klasyczna pianka bezowa w polewie czekoladowej w waflu (min 12 szt.)

LIZAKI BEZOWE
kruche bezy w kształcie lizaka na patyku

SŁOIK BEZIKÓW KOLOROWYCH lub POPCORN KOLOROWY
słoik 2L

CIASTECZKA MAŚLANE
dekorowane artystycznie 6-12 zł/szt.

CIASTECZKA KRUCHE NATURALNE
Mix ciasteczek w naturalnej dekoracji z cukru, orzechów, czekolady
opak. 600 gr

MINI TORCIKI Z KRUCHEGO CIASTA pozycja dodatkowa
dekorowane artystycznie (pojedyncze sztuki dla urozmaicenia wyglądu stołu)
od 15 zł/szt.

CROQUEMBOUCHE pozycja dodatkowa
tort (wieża) z profiterolek nadziewanych kremem patissiere otulonych niteczkami karmelu. Cena w zależności od wielkości od 38 do 60 profiteroli. Cena od 180 zł

MINI DESERKI w kubeczkach (min 12 szt. dotyczy rodzaju pojedynczo)

CZARNY LAS
(mus czekoladowy, ciasto czekoladowe, wiśnie lub maliny, bita śmietana)

CHIACOLADA
(chia na mleku kokosowym z domowym konfiturą ananasową i/lub malinową, krem z kokosem)

TRUSKAWKOWE LATO
(pianka truskawkowa z bitą śmietaną)

CYTRYNOWY CAŁUS
(pianka cytrynowa z galaretką)

TARTA KWAŚNA AWANGARDA
(chrupiący lemon curd z bezą)

TIRAMISU
(krem kawowy z amaretto przełożony kawowym biszkoptem)

TROPIKALNY LAS
1. (jagodowa galaretka, krem cytrynowy, mus z kiwi)
2. (mus mango, truskawki, krem waniliowy)

PÓŁKULE MONOPORCJE
min. 6 szt.
Żelka lub czekolada zamknięta w delikatnym musie otulona mirror glace
smaki: ciemna czekolada z wiśnią z nutą alkoholu, mango limonka kokos, mega truskawka, mega malina

 

Candy bar – mini deserki

Candy bar – mini wypieki

Candy bar – aranżacje