Candy bar słodki stół
Cena wyjściowa z dostawą do 10 km:
• min 20 osób 35 zł/os
• 20-50 osób od 33 zł/os
• 50-100 osób od 32 zł/os
• powyżej 100 osób od 30 zł/os
Na osobę wlicza się 3 sztuki słodkości. Proszę o kontakt w celu ustalenia ilości i rodzaju słodkości.
Aranżacja słodkiego stołu tj. dekoracja stołu wg życzenia indywidualnego, dostarczenie pater, słojów ect. DODATKOWO PŁATNE w zależności od miejsca dowozu oraz wielkości słodkiego stołu. Wyceniane indywidualnie! Zawsze wymagana jest kaucja zwrotna za patery!!
Powyżej 10 km koszt dowozu dodatkowo płatny.
Minimalne ilości podane w nawiasach dotyczą oferty własnej kompozycji z odbiorem osobistym w pracowni. Proszę o kontakt indywidualny w celu uzyskania cen.
MINI WYPIEKI
malutki torcik (fi 8 cm) o dowolnym smaku wybranym z listy smaków
(min. 5 szt.)
CUPCAKES (muffinki)
waniliowe, czekoladowe, cytrynowy piegus, szpinakowe, marchewkowe
dekorowane kremem (na bazie białej czekolady lub ciemnej czekolady)
(min. 12 szt.)
CUPCAKES w dekoracji cukrowej
waniliowe, czekoladowe, cytrynowy piegus, szpinakowe, marchewkowe
(min. 12 szt.)
BABECZKI W WAFLU
waniliowe, czekoladowe, cytrynowy piegus, szpinakowe, marchewkowe
Dekorowane kremem (min. 16 szt.)
MINI SERNICZKI
Sernik z prawdziwego twarogu z wykończeniem do wyboru mango, słony karmel, malina, czekolada (min. 12 szt.)
CAKE POPS lub MEGA POPS MAGNUM
czekoladowe kulki z ciasta w czekoladzie na patyczku (min. 20 szt.)
MAKARONIKI
lemon curd, biała czekolada, ciemna czekolada, karmelowe, after eight, oreo, nugat, pistacja, owocowe (min. 24 szt.)
PAVLOVA mini
z bitą śmietaną lub musem owocowym plus owoce, a’la daquas z bakaliami karmelem i czekoladą (min. 12 szt.)
PAVLOVA tort lub wieniec
z bitą śmietaną lub musem owocowym plus owoce, a’la daquas z bakaliami
ROGALIKI DROŻDŻOWE
z nadzieniem czekoladowym lub owocowym (min. 20 szt.)
DONUTS
amerykańskie pączki z dziurką (min. 15 szt.)
TARTELETKI mini na raz
karmel z porzeczką, cytryna z bezą, czekoladowe, owocowe z budyniem, mango z truskawką (min. 12 szt.)
CIEPŁE LODY
klasyczna pianka bezowa w polewie czekoladowej w waflu (min 12 szt.)
LIZAKI BEZOWE
kruche bezy w kształcie lizaka na patyku
SŁOIK BEZIKÓW KOLOROWYCH lub POPCORN KOLOROWY
słoik 2L
CIASTECZKA MAŚLANE
dekorowane artystycznie 6-12 zł/szt.
CIASTECZKA KRUCHE NATURALNE
Mix ciasteczek w naturalnej dekoracji z cukru, orzechów, czekolady
opak. 600 gr
MINI TORCIKI Z KRUCHEGO CIASTA pozycja dodatkowa
dekorowane artystycznie (pojedyncze sztuki dla urozmaicenia wyglądu stołu)
od 15 zł/szt.
CROQUEMBOUCHE pozycja dodatkowa
tort (wieża) z profiterolek nadziewanych kremem patissiere otulonych niteczkami karmelu. Cena w zależności od wielkości od 38 do 60 profiteroli. Cena od 180 zł
MINI DESERKI w kubeczkach (min 12 szt. dotyczy rodzaju pojedynczo)
CZARNY LAS
(mus czekoladowy, ciasto czekoladowe, wiśnie lub maliny, bita śmietana)
CHIACOLADA
(chia na mleku kokosowym z domowym konfiturą ananasową i/lub malinową, krem z kokosem)
TRUSKAWKOWE LATO
(pianka truskawkowa z bitą śmietaną)
CYTRYNOWY CAŁUS
(pianka cytrynowa z galaretką)
TARTA KWAŚNA AWANGARDA
(chrupiący lemon curd z bezą)
TIRAMISU
(krem kawowy z amaretto przełożony kawowym biszkoptem)
TROPIKALNY LAS
1. (jagodowa galaretka, krem cytrynowy, mus z kiwi)
2. (mus mango, truskawki, krem waniliowy)
PÓŁKULE MONOPORCJE
min. 6 szt.
Żelka lub czekolada zamknięta w delikatnym musie otulona mirror glace
smaki: ciemna czekolada z wiśnią z nutą alkoholu, mango limonka kokos, mega truskawka, mega malina