Smaki tortów
Dostępne smaki tortów:
WIELKOŚCI TORTÓW
Wybierając tort należy kierować się ILOŚCIĄ PORCJI, a nie KILOGRAMAMI. Proszę wziąć pod uwagę jeśli ma wystarczyć na dokładki!
Wybierz jeden z poniższych przedziałów lub skontaktuj się z pracownią.
10/12 porcji [(minimalna ilość) tort jednopiętrowy]
15/18 porcji (tort jednopiętrowy)
20/23 porcje (tort jednopiętrowy)
25/28 porcji (tort jednopiętrowy)
30/33 porcje (najmniejszy dwupiętrowy)
40 porcji ect. (tort piętrowy)
MALAGA z wiśnią i rodzynkami w rumie
biszkopt jasny, krem z winem malaga, konfitura wiśniowa, rodzynki w rumie
TRADYCYJNA TRUSKAWKA/WIŚNIA/MALINA*
jasny biszkopt, krem śmietankowy, krem owocowy na domowej konfiturze z jednym z wybranych owoców*
RUBINOWA TRUSKAWKA
jasny biszkopt, krem na bazie czekolady RUBY i płatków róży, konfitura truskawkowa
ANANASOWY RAJ
biszkopt jasny, krem ananasowy, cząstki ananasa, biała pralina
BUENO
biszkopt ciemny lub jasny, krem mleczny o smaku batoników kinder bueno, pralina ciemna lub jasna
CZARNY KSIĄŻĘ
biszkopt czekoladowy, krem czekoladowy – mleczna lub gorzka czekolada, chrupiąca warstwa, ew. owoce do przełamania smaku
BIAŁA DAMA
jasny biszkopt, krem biała czekolada domowa konfitura* – do wyboru truskawka, malina, wiśnia
SCHWARZWALD CLASSIC
biszkopt czekoladowy, krem śmietanowo-waniliowy, wiśnie, warstwa czekoladowa
ORZEŹWIAJĄCA CYTRYNKA
jasny biszkopt lub czekoladowy, krem śmietankowy z domowym lemon curd, lemon curd jako przełożenie
OREO
biszkopt czekoladowy, krem o smaku ciasteczek oreo, chrupka lub całe ciasteczka
GRUSZKA W KARMELU
jasny biszkopt, krem karmelowy, gruszki w kompocie
KWAŚNY KARMEL
jasny biszkopt lub czekoladowy, krem karmelowy, krem cytrynowy, pralinka
KARMELOWY ORZESZEK
jasny biszkopt lub czekoladowy, krem karmelowy z orzeszkami ziemnymi, karmel
KOKOSOWY OWOC
jasny biszkopt, krem kokosowy, konfitura malina lub truskawka
TROPIKALNY
biały biszkopt, pralinka jasna, krem kokosowy z likierem kokosowym, krem mango, maliny – opcja
TIRAMISU
jasny biszkopt, krem kawowy, kakao, pralinka
BOUNTY
biszkopt czekoladowy, krem kokosowy z likierem kokosowym, ganache z czekolady deserowej min. 54%), pralina ciemna
AFTER EIGHT
biszkopt czekoladowy, krem czekoladowy z miętą pieprzową, pralina ciemna
CZARNO–BIAŁY
biszkopt ciemny, krem śmietankowo-waniliowy, ciemna pralina
POMARAŃCZOWA CZEKOLADA
biszkopt ciemny, krem z mlecznej/gorzkiej czekolady, krem pomarańczowy, konfitura pomarańczowa, ciemna pralina) – tylko w okresie jesienno/zimowym