Smaki tortów

Dostępne smaki tortów:

WIELKOŚCI TORTÓW

Wybierając tort należy kierować się ILOŚCIĄ PORCJI, a nie KILOGRAMAMI. Proszę wziąć pod uwagę jeśli ma wystarczyć na dokładki!

Wybierz jeden z poniższych przedziałów lub skontaktuj się z pracownią.
10/12 porcji [(minimalna ilość) tort jednopiętrowy]
15/18 porcji (tort jednopiętrowy)
20/23 porcje (tort jednopiętrowy)
25/28 porcji (tort jednopiętrowy)
30/33 porcje (najmniejszy dwupiętrowy)
40 porcji ect. (tort piętrowy)

MALAGA z wiśnią i rodzynkami w rumie

biszkopt jasny, krem z winem malaga, konfitura wiśniowa, rodzynki w rumie

TRADYCYJNA TRUSKAWKA/WIŚNIA/MALINA*

jasny biszkopt, krem śmietankowy, krem owocowy na domowej konfiturze z jednym z wybranych owoców*

RUBINOWA TRUSKAWKA

jasny biszkopt, krem na bazie czekolady RUBY i płatków róży, konfitura truskawkowa

ANANASOWY RAJ

biszkopt jasny, krem ananasowy, cząstki ananasa, biała pralina

BUENO

biszkopt ciemny lub jasny, krem mleczny o smaku batoników kinder bueno, pralina ciemna lub jasna

CZARNY KSIĄŻĘ

biszkopt czekoladowy, krem czekoladowy – mleczna lub gorzka czekolada, chrupiąca warstwa, ew. owoce do przełamania smaku

BIAŁA DAMA

jasny biszkopt, krem biała czekolada domowa konfitura* – do wyboru truskawka, malina, wiśnia

SCHWARZWALD CLASSIC

biszkopt czekoladowy, krem śmietanowo-waniliowy, wiśnie, warstwa czekoladowa

ORZEŹWIAJĄCA CYTRYNKA

jasny biszkopt lub czekoladowy, krem śmietankowy z domowym lemon curd, lemon curd jako przełożenie

OREO

biszkopt czekoladowy, krem o smaku ciasteczek oreo, chrupka lub całe ciasteczka

GRUSZKA W KARMELU

jasny biszkopt, krem karmelowy, gruszki w kompocie

KWAŚNY KARMEL

jasny biszkopt lub czekoladowy, krem karmelowy, krem cytrynowy, pralinka

KARMELOWY ORZESZEK

jasny biszkopt lub czekoladowy, krem karmelowy z orzeszkami ziemnymi, karmel

KOKOSOWY OWOC

jasny biszkopt, krem kokosowy, konfitura malina lub truskawka

TROPIKALNY

biały biszkopt, pralinka jasna, krem kokosowy z likierem kokosowym, krem mango, maliny – opcja

TIRAMISU

jasny biszkopt, krem kawowy, kakao, pralinka

BOUNTY

biszkopt czekoladowy, krem kokosowy z likierem kokosowym, ganache z czekolady deserowej min. 54%), pralina ciemna

AFTER EIGHT

biszkopt czekoladowy, krem czekoladowy z miętą pieprzową, pralina ciemna

CZARNO–BIAŁY

biszkopt ciemny, krem śmietankowo-waniliowy, ciemna pralina

POMARAŃCZOWA CZEKOLADA

biszkopt ciemny, krem z mlecznej/gorzkiej czekolady, krem pomarańczowy, konfitura pomarańczowa, ciemna pralina) – tylko w okresie jesienno/zimowym